fenerbahceManşetler Son Dakika 

FENERBAHÇE’DEN BEKLENEN TRANSFER HABERİ SONUNDA GELDİ

Fenerbahçe transfer konusunda sessiz sessiz ilerliyor, ama derinden gidiyor. Roger Guedes Fenerbahçe’ye gelme konusunda ikna edildiği açıklandı. Fenerbahçe yönetimi sürpriz gelişmelerin yaşanacağını duyurdu.

Fenerbahçe’de UEFA ile yapılan Finansal Fair Play görüşmelerinden yola çıkan Başkan Ali Koç, Sportif Direktör Damien Comolli ile beraber transferde kulübün bütçesini riske etmeyecek isimlere yöneliyor. Peki Fenerbahçe kimleri transfer edecek, hangi transferleri yapacak?

Alex’ten transfer

Kiralık oynadığı Atletico Mineiro’da 12 lig maçında 9 gol atıp 3 asist yapan Roger Guedes, Alex de Souza’nın da devreye girmesiyle Fenerbahçe’ye “evet” dedi. Comolli’nin, oyuncunun kulübü Palmeiras’la ilk temasları gerçekleştirdiği, satın alma opsiyonlu kiralama seçeneğinin masada olduğu öğrenildi. Roger Guedes’in transfermarkt’ta piyasa değeri 9 milyon euro olarak gösteriliyor.

Berke ve Barış’la anlaşma

Fenerbahçe, Altınordu’dan Barış Alıcı ve Berke Özer ile prensip anlaşmasına vardı. Sarı lacivertliler’in iki futbolcu için toplam 4 milyon Euro’yu bulan bonservis bedeli ödeyeceği belirtilirken, İzmir temsilcisinin Berke ve Barış’ın sonraki satışlarından pay alacağı kaydedildi.

Yeni dönemde altyapıyı daha etkin bir şekilde kullanma parolasıyla yola çıkan Fenerbahçe Yönetimi ilk takviyesini de 21 yaş altı takımından yaptı. Hırvat oyuncu, sarı lacivertlilerin antrenmanlarında yer almak için Phillip Cocu’dan davet aldı. Fenerbahçe alt yapısında attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Rapaic’in İtalya’dan gelen teklifleri de geri çevirdiği öğrenildi. Öte yandan Rapaic’in yanı sıra Kaleci Tarık, Hüseyin, Yusuf, Andreas Kilit ve Shala da İsviçre kampında yer alacak.

fenerbahce

Transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Fenerbahçe’de sürpriz bir gelişme yaşandı… 2016-17 sezonunda Sarı-Lacivertli formayı giyen Luis Nani, Fenerbahçe’ye dönmek istediğini açıkladı. Geçtiğimiz sezonu Lazio’da kiralık geçiren ve bonservisi Valencia’da bulunan Portekizli yıldız, “Takım yıllardır şampiyon olamıyor. Kulübün şampiyonluğuna ben de katkı sağlamak ve bu sevincin bir parçası olmak istiyorum. Açıkça söylemek gerekirse kulüpten haber bekliyorum. Yeniden o taraftarın önüne çıkmak güzel olurdu” ifadesini kullandı. Valencia ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Nani için Cocu verecek.

Slimani iddiası

Fenerbahçe Bas Dost transferinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle Islam Slimani’yle de temasa geçti. Anlaşma sağlanırsa Cezayirli futbolcu kiralanacka.

Liverpool’daki geleceği belirsizliğini koruyan Georginio Wijnaldum’un menajeri Fenerbahçe’yle bir görüşme gerçekleştirecek. Fransız spor adamı Damien Comolli’nin bugün İngiltere’de Wijnaldum’un menajeri ile masaya oturması bekleniyor. Comolli’nin bu görüşmede Hollandalı yıldıza F.Bahçe’nin şartlarını sunacak ve kulübü anlatacak.

Transferdeki önceliğini santrfor bölgesine veren Fenerbahçe, Kevin Gameiro’yu kadroya katmak için çalışmalarını hızlandırdı. Fernandao’nun satılması, Janssen’in Tottenham’a dönmesinin ardından Soldado’nun da elinin kırılması sarı lacivertlileri santrforsuz bıraktı. Fanatik’in haberine göre Fenerbahçe, Atletico Madrid’in Fransız golcüsü Kevin Gameiro için girişimlere başladı. İspanyol ekibinin Milan’dan Nikola Kalinic’i transfer etmek üzere olması ile gözden düşen Gameiro için Damien Comolli devreye girdi. Comolli eğer Gameiro hakkında olumsuz yanıt alırsa, Atletico Madrid’in Arjantinli forveti Luciano Vietto için nabız yoklayacak.

Premier Lig takımlarından Arsenal ile yollarını ayırdıktan sonra adı Fenerbahçe ile anılan Jack Wilshere’ın, sarı lacivertli kulübe transferinin gerçekleşmemesinin nedeni ortaya çıktı. enerbahçe’ye, “Ailemi ikna edemedim” diyen İngiliz yıldızda asıl sorunu menajeri çıkardı. Astronomik talebe karşı Başkan Ali Koç rest çekti, oyuncu geri adım atmayınca transfer yattı.

Wilshere ve menajeri Ali Koç’u sinirlendirdi

Sarı lacivertlilerin Jack Wilshere transferi önceki gün olumsuz olarak sona erdi. İstanbul’a gelen, Comolli ve Cocu ile F.Bahçe’nin projesini değerlendirip ev bile bakan Wilshere, “Ailemi ikna edemedim” yanıtıyla defteri kapattı. Sözcü’nün haberine göre Wilhsere’ın menajeri yüksek komisyon talebi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un tepkisini aldı ve görüşmelerde fikir ayrılığı yarattı. Fenerbahçe Başkanı, “Ben kulübün parasını menajerlere yedirmem” diyerek karşı tarafın şartlarını kabul etmedi. Ali Koç’un, Jack Wilshere’a, “Belirlediğim fiyatı kabul ederseniz uçağım sizi ve ailenizi almaya gelecek” deyip Londra’daki transfer masasından kalktı.

Fenerbahçe kulübü, 2002-2003 sezonundan bu yanına kulübün formasını giyen Volkan Demirel’ye yeni sözleşme imzaladı. Anlaşmanın kaç yıllık olduğu bilgisi kamuya açıklanmadı.

Bas Dost şoku

Sporting Lizbon’dan ayrılması beklenen ve Fenerbahçe’nin yoğun girişimlerde bulunduğu belirtilen Bas Dost için menajerinden ilginç bir açıklama geldi. Sporting Lizbon’dan ayrılması beklenen ve Fenerbahçe’nin yoğun girişimlerde bulunduğu belirtilen Bas Dost için menajerinden ilginç bir açıklama geldi.

İspanyol medyası, Stoke City’nin yıldızı Krkic’i Fenerbahçe için yazdı. Fenerbahçe ile ilgili dış basından da transfer iddiaları geliyor… İspanyol medyası Stoke City’nin yıldız oyuncusu Bojan Krkic ile Sarı-Lacivertliler’in ilgililendiğini iddia etti. Bonservisi Stoke City’nin elinde bulunan 27 yaşındaki futbolcu, takımın küme düşmesi nedeniyle İngiltere’den ayrılmaya çok yakın. Geçtiğimiz sezonu Alaves’te kiralık geçiren Sırp asıllı İspanyol oyuncuyu Stoke City de göndermeye sıcak bakıyor.

Campbell iddiası

İngiliz basını ise Arsenal’in Kosta Rikalı’sı Joel Campbell’ı Fenerbahçe ve Lazio’nun istediğini iddia etti. Bir başka iddia ise İngiliz basınından geldi. Dünya Kupası’nda boy gösteren Joel Campbell için Fenerbahçe ile İtalyan ekibi Lazio’nun yakından ilgilendiği iddia edildi.

Radio 99’dan Leo Gomide; Atletico Mineiro’nun kadrosunda yer alan Bremer için Fenerbahçe’nin bir süredir görüşmeler yaptığını gündeme getirdi. Bremer’in Torino’ya yakın olduğunu, İtalyan ekibinin bu transferde Roma veya Fenerbahçe’yi alt etmeye yakın olduğunu açıkladı.

Benzer Haberler

Yorum Yap