feto-tutuklamaManşetler 

MEHMET KADİR DÖĞME VE MUSTAFA DÖĞME TARAFINDAN SAVUNMA OLARAK GÖSTERİLEN BAĞIŞLAR

MEHMET KADİR DÖĞME VE MUSTAFA DÖĞME , FETÖ FİRARİSİ HÜSEYİN DÖĞME TARAFINDAN BELEDİYELERE YAPILAN BAĞIŞLARI SAVCILIK DOSYALARINA NEDEN SAVUNMA OLARAK DELİL GÖSTERİYOR ?

HAKKINDA TUTUKLAMA TALEP EDİLDİ

Fetö Firarisi Hüseyin Döğmenin oğlu ve kardeşi MEHMET KADİR DÖĞME VE MUSTAFA DÖĞME aleyhine Prof.Dr. Ali İlseven’e vekaleten Av.Leman Türkmenoğlu tarafından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına geçtiğimiz günlerde Silahlı Fetö Terör Örgütüne Üye Olma, Tehdit ve Şantaj ile Örgüt adına Para Tahsil etmek suçlaması ile şikayette bulunulmuş ve Savcılık tarafından soruşturma başlatılmıştır.

Soruşturma kapsamında tanık ifadelerine başvurulmuş ve tanıklar Şüpheliler Mehmet Kadir Döğme ’nin ve Mustafa Döğme’nin Sayın Prof.Ali İlseven’den tehdit ve şantaj yolu ile zorla Fetör Terör Örgütü adına 460,000 USD, 985,000 EURO, 230,000 TL sını zorla gasp ettiğini bununla yetinmeyerek 3.000.000 USD daha talep ettiğini ifade etmiştir ve tanıkların bu beyanları tutanaklara geçmiştir.

Mehmet Kadir Dövme

Fetö firarisi Hüseyin Döğme’nin oğlu Şüpheli Mehmet Kadir Döğme ve Fetö firarisi Hüseyin Döğme’nin Kardeşi Şüpheli Mustafa Döğme bu iddialar karşısında ESENYURT VE KİLİS BELEDİYELERİNE ;

  • Hüseyin Döğme Londra Kamping Turizm Seyehat Eğitim Sağ.Akaryakıt Yayn.Sportif Faaliyetler San. Ve Tic. A.Ş
  • Döğme Akaryakıt Turizm Spor İnşaat Ticaret Ltd. Şti
  • Döğme Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş

İsimli şirketler tarafından yapılan bağışları kendilerini savunmak için delil olarak göstermişlerdir.

FETÖ FİRARİSİ OLAN HÜSEYİN DÖĞME VE ŞİRKETLERİ TARAFINDAN BU BAĞIŞLAR KİLİS BELEDİYESİNE VE ESENYURT BELEDİYESİNE NEDEN YAPILMIŞTIR VE FETÖ MENSUBU OLAN KİŞİLERDEN BAĞIŞLAR NEDEN KABUL EDİLMİŞTİR ? Ve Mustafa DÖĞME bunu mahkemeye neden savunma olarak göstermiştir?

ŞÜPHELİLER BU BAĞIŞ PROTOKOLLERİNİ HANGİ AMAÇLA SAVCILIK SORUŞTURMA DOSYASINA SUNMUŞTUR ?

BAĞIŞ DOSYALARININ BELEDİYELERDE AKİBETİ NE OLMUŞTUR ???

Benzer Haberler

Yorum Yap