Sporseverler Transferin son gününde son saatlere kadar Son dakika haberleri ile heyecan devam ediyor.Spor 

Transferin son gününde son saatlere kadar Son dakika haberleri ile heyecan devam ediyor

Sporseverler Transferin son gününde son saatlere kadar Son dakika haberleri ile heyecan devam ediyor . Fenerbahçe’de kapanış son bali yıldız 16 yıllık real Madrid’in solbeki için Ali Koç’un Bizzat ilgilendiği söyleniyor.

Fenerbahçe’nin istediği dünya yıldızı kariyerinde bol kupa ile göz dolduruyor . Dördüncü şampiyonlar Ligi beşinci İspanya ligi dördüncü İspanya Süper kupaya Üçüncü UEFA Süper kupa ikinci İspanya kupa şampiyonluğu yaşadı. Brezilya milli takımı ile konfederasyon kupasında ve real Madrid’den 34 yaşında gelmişti iyi şeyler yaşamıştı burada Marcelo da 33 yaşında tam 16 yıldır Real Madrid forması giyiyor 528 maçta 38 gol 101 asist üretiyor dünyanın en iyi kulüplerinden birinde yaşadıkları ve edindiği tecrübeleri ile umarım şampiyonluk ve başarıları aç olan camiamız için hayırlı olur keza Mesut Özil de aynı takımda oynamıştı. Kanaryada bu transferleri gerçekleştirirse dünya yıldızıyla bunu noktalamış olacak. Galatasaray’da ise olumsuz yanıt aldığı son üç transfer girişiminde sonra amadou diavara İçin kulübü Roma ile masaya oturdu Gineli oyuncu için bugün İstanbul’a gelmesi bekleniyor kaleci Muslera içinde yönetim endişeli milli takımında yedi hatalı gollerden dolayı beş sezonu çok kötü başlangıç yapan usta kaleci bir türlü kendine gelemiyor özellikle iki önemli maçları Trabzonspor ve lazio maçları için milli eldivene yönetim özel görüşmeleri ile markaja alarak moral yükseltmesi yapacak kaleci adayları arasında yer alan Göztepeli kaleci irfan Çan ise bu sene Göztepedeyim ilginize teşekkürler diye taraftarlara bir mesaj paylaştı bir de Bubbeling gitmesi durumunda Eski oyuncusu Green Rodriguez’i kadrosuna dahil edebilir.

Rodriguez için yeni İstanbul macerası her an başlayabilir milli araların bitmesiyle süper lig heyecanı başlıyor ve takımların hazırlıkları hareketlilik ve tempo artıyor Fenerbahçe valencia nın  cuma günü oynayacağı milli maçtan dolayı Sivasspor maçına yetişmesi zorlaşabilir böyle bir durumda yerine Mergin beri sayı 11’degörebiliriz. Böyle bir durumda ilk transfer günlerinde yazmıştım yeni valencia mı bakalım neler izleyeceğiz pelkas ta takımla Beraber çalışmalara başladı bence keyifli bir maç izleyeceğiz Fenerbahçe Eylül ayında altı maç ile izleyeceğiz dört lig maçı iki UEFA maçı ile karşılaşacak kanarya yorucu bir ay ve takım bekliyor.

Bu yüzden Samandıra’da tempo artıyor Crespo da dün ilk antrenmanına başladıYeni baktığımız zaman eksiklikler dönüşte yeniler hazır gibi bakalım pereria yı Bu aşamalarda saran tatlı sıkıntılı neler yaptıracak. Galatasaray’ın da Trabzonspor için hazırlıkları arttırdı sahaya Halil derviş oğlunu sürerek başlamayı düşünen cimbom diagreyi ve Mohammedi Eleştiri oklarının hedefleri olduğu için yedek soyunduracak bence milli takımda Cebelitarık konusunda ilk gole imza atan oyuncu hazır dönerse ilk 11’de bence Kerem’i de belki yedek alıp Feghouli yi 11’i alır çünkü önceki maçlarda üç yerli hakkını berkan kerem Taylan olarak kullanmıştı.

Usta teknik patron Fatih Terim bu arada cimbom’da altı maça çıkan 28 yaşındaki ortasaha Aytaç karaya yol var beklentilere cevap vermeyen oyuncu için Altay ve Y.Malatya nın İstediğini öğrendim memleketi İzmir’de olan altıya da gidebilir eski takımı malatya’ya da bonservis istemeyen oyuncu için ücreti karşılığı gidebilir bir de son aldığım bilgiyi de Burak kapacak kiralık olarak Fenerbahçe’den altaya gitmek üzere Trabzonspor’da sakatlığın hepsi iyileşmiş kadro olarak tamamen hazır şekilde cimbom derbisini aksilik olmazsa hazır her sene olduğu gibi bu senede Bol atraksiyonlu ve hareketli geçen transfer sezonu birinci devresi sona ermek üzere yeni gelen oyunculara takımlarımıza faydalı olmasını dilerim sakatsız bir sezon dilerim.

Benzer Haberler

Yorum Yap