demet-akalın-ve-okan-kurtun-evıne-hacız-soku-1Magazin Manşetler 

Demet Akalın Ve Okan Kurt’un Beykoz’daki Villasında Haciz İşlemleri Sürüyor

Demet Akalın’ın evine gelen haciz memurları evde bulunan televizyon, bilgisayar, tablet ve hatta resim tablolarını bile haczediyorlar.

Uzun bir süredir maddi yönden sıkıntılar yaşamakta olan Okan Kurt ve eşi Demet Akalın’ın Beykoz’da bulunan villasına haciz memurları geldi. Henüz konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmayan Demet ve Okan çiftinin piyasaya baya bir borcu olduğu öğrenildi. Bu durum yüzünden mağdur olan Demet Akalın ise konu ile alakalı bir açıklama yapmak istemediğini belirtti.

BATIK duruma gelen Martaş Lojistik’in bankalara ve piyasaya 150 milyon liraya yakın borcu bulunuyor. Kurt ailesine ait şirketlerden 36 milyon lira alacaklı olan akaryakıt dağıtım şirketi Turkuaz Petrol AŞ, Beykoz İcra Müdürlüğü’nden haciz kararı aldı.

KLİMA VE TABLOLARA DA HACİZ

Fiili haciz için, şirketin avukatları ve haciz memurları Akalın ve Kurt’un yaşadıkları villaya bu sabah gitti. Alınan haciz kararı gereği, villada bulunan bir dizi eşya haczedildi. Aralarında televizyon, bilgisayar, klima ve tabloların olduğu eşyalar, kamyona yüklenerek götürüldü. Villadaki haciz işlemi halen sürüyor.

MAL KAÇIRMA İDDİASI

Alacaklı şirketin avukatı Mustafa Büyükbaş, borçluların mal kaçırdığı iddiasında bulunurken, “Çok sayıda TIR ve çok değerli konumdaki Hadımköy’deki gayrimenkulün, yakınlarının üzerine kaydedildiğini tespit ettik. Bu tespit sonrası, mahkeme kararı ile bu varlıkların üzerine de haciz konuldu” dedi.

DEMET AKALIN KONUŞMAK İSTEMEDİ

Konu ile ilgili Okan Kurt’a ulaşılamazken, Demet Akalın ise Hürriyet muhabiri İsmail Bayrak’a “Şu anda konuşamam” diyerek telefonunu kapattı. Dün haciz işleminin yapıldığı villayı Akalın’ın geçen yıl 18 milyon liraya aldığı açıklanmıştı. Bunun yanı sıra, birçok mal variyetine mahkeme yolu ile haciz konulan Demet Akalın konu hakkında bilgi vermeyip, konuşmak istemediğini belirtti. Aynı zamanda konu ile alakalı olarak öğrenilen diğer bir bilgi ise, Akalın’ın eşine ait olan 75 tane dairenin ödemesini yapamadığı için bu duruma geldikleri kaydedildi.

MAHKEME ‘HACZE DEVAM’ DEDİ

Öte yandan edinilen bilgiye göre aynı şirketin avukatları bir ay önce de Demet Akalın’ın evine haciz işlemi için gitti. Evde bulunan eşyalar haczedildi ancak yediemin olarak bırakıldı. Akalın yapılan işleme itiraz etti. İtirazı değerlendiren icra hukuk mahkemesi, haczin devamına karar verdi. Bu uğraşlara rağmen Okan Kurt ve eşi Demet Akalın, haczedilen evlerini bir kenarda oturup, izledi.

demet-akalın-ve-okan-kurtun-evıne-hacız-soku

Benzer Haberler

Yorum Yap