Magazin Manşetler 

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel Ayrılığına Murat’tan Yanıt Gelmedi

İddialara göre Hande Erçel ve Murat Dalkılıç ayrılmıştı. İşte o ayrılığa son yanıt Hande Erçel’den geldi. Murat Dalkılıç’ın 2 yabancı uyruklu kızla Erçel’i aldattığı öğrenildi.

murat-dalkılıc

Bir süredir aşk yaşayan ünlü oyuncu Hande Erçel ve popstar Murat Dalkılıç yollarını ayırmıştı. Bu olay üzerine ilk kez açıklama yapan da Hande Erçel oldu. Bu zor süreci ailemle beraber geçirmek istiyorum” diyen Hande, hakkımda çıkan haberlere yanıt vermek beni yıpratıyor” dedi. Olayın ardından Murat Dalkılıç’ta Sunset’in önünde tek başına görüntülendi ve olay ile alakalı herhangi bir açıklama yapmadı.

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel sürpriz bir kararla yollarını ayırmıştı. İddiaya göre; Murat Dalkılıç, Hande Erçel’i yabancı uyruklu iki kadınla aldattı. İhaneti öğrenen Hande Erçel Murat Dalkılıç’ı terk etti.

Hande Erçel ayrılık sonrası ilk kez açıklamada bulundu.  Çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Erçel sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Hayatımın en zor günlerinde, hakkımda çıkan haberlerle ilgili açıklama yapmak en son istediğim şey ama her gün yeni bir haberle gündem olmak beni daha da yıpratıyor. O yüzden bu açıklamayı yapmak zorunda hissediyorum.

Ağır bir süreçten geçiyoruz ve bu yolda sadece ailemle olmak istiyorum. İddiaların aksine ilişkimi sonlandırma kararımın tek sebebi budur. Tek konsantrasyonum annem ve biz bu kötü günleri en güzel şekilde atlatacağız. Bu dönemde hassasiyetinizi rica ederim.”

hande-ercel-ve-murat-dalkılıc

Benzer Haberler

Yorum Yap