eşini vurduManşetler Son Dakika 

EŞİNİ VE KAYINBİRADERİNİ MEZARLIKTA GÖZÜNÜ KIRPMADAN VURDU!

Yolcu Güngören, mezarlık ziyaretine birlikte gittiği kayınbiraderi ve eşini gözünü kırpmadan pompalı tüfekle vurdu. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı açıklandı.

Edinilen bilgilere göre olay şöyle gelişti: Handan Güngören (40) kardeşi Haluk Bakar (38) ile öğle saatlerinde annelerinin Haraççı Mahallesi Dolmabahçe Caddesi üzerinde bulunan mezarlıktaki kabrini ziyarete geldi. Bir süredir aralarının bozuk olduğu Handan Güngören’in eşi Yolcu Güngören de mezarlığa geldi. Burada henüz belirlenemeyen bir nedenle yaşanan tartışmanın ardından Yolcu Güngören, yanında getirdiği pompalı tüfekle mezarlığın girişinde kayınbiraderi Haluk Bakar’ı, ardından da kaçmaya çalışan eşi Handan Güngören’i cadde üzerinde vurdu. Olay yerinden kaçmaya çalışan Yolcu Güngören tesadüfen oradan geçmekte olan sivil polisler tarafından yakalandı.

HAYATİ TEHLİKELERİ YOK

Sağ bacağından yaralanan Handan Güngören ve karın boşluğundan yaralanan Haluk Bakar, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çağrılan ambulanslarla yakındaki bir hastaneye kaldırıldı. Güngören ve Bakar’ın hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

eşini ve kayınbiraderini vurdu

“TEHDİTLERDEN BIKTIM O YÜZDEN VURDUM’

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı abla-kardeşi ambulanslarla çevredeki hastanelere götürdü. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldıktan sonra olay yerinde inceleme başlattı. Arnavutköy Asayiş Büro Amirliğinde ifade veren şüpheli sağlık kontrolüne götürüldüğü esnada, “Tehditlerinden bıktım. Bu yüzden vurdum” dedi. Polis ekiplerinin konuyla ilgili çalışmaları sürüyor.

İKİSİNİ PEŞ PEŞE VURDU

Olay anını anlatan Mehmet Buğday, “Biz mezarlığın yanındaki fabrikadaydık. Bir çığlık sesi geldi. ‘Yapma, yapma’ yalvardı adam. Yine de hiç dinlemedi. Durmadan ateş etti. İlk önce erkeği vurdu. Kadının peşinden koştu. Sonra da kadını vurdu. İkisini de peş peşe vurdu. Sivil polisler peşinden geldi. Burada zanlıyı etkisiz hale getirdiler. Bizde acilen ambulans çağırdık. Ambulans geldi. Ağır yaralıydı. Erkeğin sol tarafından vurmuştu. Kadını da ayağından vurmuştu. Kadın ve ağabeyi annesinin mezarına gelmiş. Mezarda ateş ediyor” dedi.

Benzer Haberler

Yorum Yap