İstanbul Manşetler 

İki Kızını Öldürüp İntihar Eden Cani Karısını Arayıp “Çocuklarını Öldürdüm” Demiş

İki Kızını Öldürüp İntihar Eden Cani Karısını Arayıp “Çocuklarını Öldürdüm” Demiş

İki Kızını Öldürdükten Sonra İntihar Eden Vicdansız, Eşine “Çocuklarını Öldürdüm” Dedi Maltepe’de yaşanan olayda iki kızını öldürüyor ve sonrasında eşini arayarak çocuklarını öldürdüm diyor.

Olay sonrası kızlarının cenazesini görmek için Kadıköy’deki Fatih Sultan Mehmet Hastanesine gelen anne, kocasının çocuklarını öldürdükten sonra kendisini arayarak “Çocuklarını öldürdüm” dediğini söyledi.

TÜFEKLE ÇOCUKLARINI VURDU

Olay, saat 19.00 sıralarında Maltepe Fındıklı Mahallesi Zambak Sokak içerisinde bulunan 5 katlı bir binanın zemin katındaki dairede meydana geldi. İddiaya göre, evin içerisinde cinnet getiren A.Y. kızları Elif ve Hira’yı pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar etti.

Baba dehşeti

KIZLARINI ÖLDÜRDÜM

Silah seslerini duyarak eve gelen yakınları gördükleri karşısında sinir krizi geçirdi. Olayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede ve evde güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise iki çocuğun ve babanın hayatını kaybettiğini belirledi.

Hayatını kaybeden iki küçük kız Kadıköy’deki Fatih Sultan Mehmet Hastanesi morguna kaldırıldı. Hastaneye gelen anne, kocasının kendisini arayarak “Çocuklarını öldürdüm” dediğini gözyaşaları içerisinde anlattı.

Benzer Haberler

Yorum Yap