bahar öztanManşetler 

BAHAR ÖZTAN’DAN ÜZÜCÜ HABER

EKİM AYINDA 12 SAAT BIÇAK ALTINA YATMIŞTI

Yumurtalık kanseri tedavisi gören ve geçtiğimiz Ekim ayında uzun bir operasyon geçiren Bahar ÖZTAN ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde tedavisini tamamlayıp taburcu edilmişti. Geçtiğimiz gece aniden fenalaşan ünlü oyuncu özel bir hastaneye kaldırılarak tedavisine başlandı.
2018 yılının ilk saatlerinde ağrıları artan ÖZTAN hastalığı tekrar nüksetmiş olabilir. Ailesinin ve sevenlerinin yalnız bırakmadığı sanatçı şu sıralarda hastanede tedavi altında. Oğlu Yiğit ÖZTAN ”Kısa zamandır ağrıları çoğalmıştı daha kötü sonuçlar olmadan hastaneye getirtik şu anda ağrıları sürüyor inşallah iyi olacak” dedi.
Ünlü oyuncu Bahar ÖZTAN yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle Ekim ayında uzun bir ameliyat geçirmişti. Ameliyatı 12 saat süren sonrasında yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam etmişti.

BEYAZ PERDEYE ŞAŞKIN MİLYONER İLE ADIM ATMIŞTI

Bahar ÖZTAN sonralarda sayısız film ve dizilerde de rol aldı. Bunlardan bazıları Aşk Kapıyı Çalınca ve Görgüsüzler isimli dizilerdir.
Güzelliği ve kişiliği ile herkesin beğenisini kazanan ”Gamzeli Güzel” ilk rol aldığı Şaşkın Milyoner filmiyle hayran kitlesini çoğaltmıştır. Kısa zamanda Yeşilçam’ın en iyi oyuncularından olan Bahar ÖZTAN 1988 yılında fuarlarda Bülent ERSOY ve Seda SAYAN gibi isimlerle de çalışmıştır.

YEŞİLÇAMIN GAMZELİ GÜZELİ KİMDİR?

Gamzeli Güzel lakaplı Bahar ÖZTAN Isparta’da dünyaya geldi. Ünlü oyuncu çocukluğunu ve gençliğini İstanbul’da geçirdi. TV ekranlarında ilk defa karşımıza reklam filmleriyle çıktı. Daha sonraları bir çok sinema, reklam ve dizilerde rol aldı.
O dönemlerde meşhur fotoromanlar da yer alan oyuncu aşırı hayran kitlesine sahip oldu. Bunlardan bazıları Çarlinin Melekleri ve Barış MANÇO ile rol aldığı fotoromanlardır.

bahar öztan

Benzer Haberler

Yorum Yap